ODRŽANA 15. SJEDNICA IZVRŠNOG ODBORA

ODRŽANA 15. SJEDNICA IZVRŠNOG ODBORA

Kroz obiman dnevni red Izvršnog odbora Športske zajednice grada Zaboka krenulo se od redovitog izvješća o realizaciji financijskog plana, te je opet sa zadovoljstvom istaknuto da su rijetke sredine, gdje se sredstva iz proračuna prema korisnicima transferiraju ovako redovito kao u Zaboku.

Također je dana informacija o novim problemima sa izvođačem na gradilištu sportske dvorane.

U nastavku je imenovano povjerenstvo za izbor najboljih sportaša grada Zaboka za 2016. godinu u slijedećem sastavu:

  • Ljudevit Ulaković – predsjednik
  • Damir Cujzek
  • Sandra Turković
  • Branko Žiger
  • Zvonko Kar
  • Željko Šutina
  • Tomislav Zrinšćak – predstavnik medija

Udrugama članicama zajednice će biti odaslani zahtjevi za dostavom prijedloga kandidata, a svečanost proglašenja izbora za najboljeg sportaša grada Zaboka održati će se u sklopu VEČERI ZABOČANA, u petak, 16.12.2016. godine u predvorju Osnovne škole K. Š. Gjalski.

Donijeta je Odluke o isplati stipendije za kategoriziranog sportaša Marka Vrbaneca člana Savate kluba Đidara, a temeljem Rješenja o kategorizaciji HOO i Pravilnika za vrednovanje i financiranje kategoriziranih sportaša u iznosu od 1.600,00 kn jednokratno.

Prema pisanom zahtjevu odobreno je i dodatno financiranje Stolnoteniskom klubu Zabok radi povećanih troškova natjecanja u višem rangu (Hrvatska stolnoteniska Superliga) u iznosu od 5.000,00 kn. Temeljem proslijeđenog zahtjeva od Grada Zaboka odobrena je pomoć u financiranju organizacije malonogometnog turnira “Lug Zabočki 2016”.

Raspravilo se i o pristiglim zamolbama za učlanjenje u Športsku zajednicu. Tako je Teniski klub Zabok ispunio sve preduvjete određene Statutom i na slijedećoj sjednici Skupštine predložit će se primanje iste u privremeno članstvo. Zahtjev za članstvo dostavio je i Plivački klub Olimp, kojemu trenutno nedostaju prilozi određeni Statutom. Do druge sjednice zatražit će se od njih da dostave potrebne dokumente te ponovno raspraviti o njihovom zahtjevu.

Kuglačkom klubu Zabok ukinuta je mjera zabrane korištenja kombi vozila u vlasništvu Zajednice. Istovremeno se raspravljalo o sporu sa udrugom Ansambl Zabok glede neovlašenog korištenja kombi vozila od strane njihovog člana, tijekom čega je počinjen prometni prekršaj, a čime je Zajednici nanesena materijalna šteta.

Share