ZABOK DOBIO JOŠ JEDNOG PRVOLIGAŠA

ZABOK DOBIO JOŠ JEDNOG PRVOLIGAŠA

Stolnotenisači Zaboka potvrdili su u zadnjem kolu 1. hrvatske lige-zapad prvo mjesto na tablici koje vodi u Hrvatsku stolnotenisku superligu. Cijele sezone nazirala se kandidatura naših stolnotenisača za vrh tablice.

U subotu su odigrane i posljednje dvije utakmice, kojima je potvrđeno već otprije izvjesno. Sigurno i brzo pobijeđene su ekipe STK Velika Gorica-Stanfar i STK Industrogradnja na njihovom terenu.

Prva utakmica u Velikoj Gorici započela je rutinskom pobjedom Zeljka protiv mladog Ivana Gusića. Iza toga je Cvetko svladao najboljeg igrača domaćina Martina Petrovića (3-1). Nešto teže je Matković nadjačao Marka Dolibašića u pet setova (3-2). Par Zeljko-Cvetko bio je siguran i okončao utakmicu našom pobjedom od 4-0, a proslava ulaska u Superligu mogla je početi već tada.

Ipak trebalo je odraditi i zadnju utakmicu protiv Industrogradnje. Prva dva meča Matković i Zeljko su glatko dobili sa 3-0 protiv Nemeca i Žuvele. Cvetko je malo teže svladao Kantocija (3-2), a zatim u paru sa Zeljkom brzo završio i dvoboj parova u svoju korist. Tako je i ova utakmica završila pobjedom bez gubitka meča.

Ostvarilo se ono čemu se nitko od nas na početku sezone nije nadao niti o tome razmišljao. Od želje za opstankom u ligi do osvajanja prvog mjesta i plasmana u Superligu. Nadamo se da će ova ekipa i u Superligi biti ovako homogena. Naravno da će biti teško i da neće biti ovakvih nizova pobjeda, ali to se od njih i ne traži. Bravo dečki i sve najbolje vam želimo u narednoj sezoni.

Share

Related Posts

Pojedinačno prvenstvo županije

Pojedinačno prvenstvo županije