Pojedinačno prvenstvo županije

Pojedinačno prvenstvo županije

U organizaciji STK Zagorec iz Krapine održano je pojedinačno prvenstvo Krapinsko-zagorske županije, kao završni događaj sezone. Nastupilo je 34 natjecatelja, a STK Zabok je sudjelovao sa 10 igrača. stk_zabok_23052015Nakon natjecanja po skupinama ždrijeb je htio da prošlogodišnji finalista zapne već u 1/8 finala (Alan Paučnik izgubio od Luke Cvetka), a prošlogodišnji pobjednik Luka Vrančić gubi od Krešimira Puljka (Zagorec) u ¼ finala. Luka Cvetko je usput opasno živio u ¼ finala, gdje ga je stisnuo neugodni Domagoj Kramarić. Vodio je Domagoj 2-1 u setovima i bio je vrlo blizu iznenađenja, ali je Luka ipak uspio tijesno dobiti u 5. setu.

Polufinale je donijelo dvoboje Luka Cvetko-Igor Dolovčak i Karlo Franjčec-Krešimir Puljko i u oba susreta su glatko slavili Zabočani. U finalu je Franjčec poveo Cvetka 1-0, ali kako je meč odmicao Cvetko je pokazivao svoju kvalitetu i nadmoć te je krajnji rezultat bio 3-1 za Luku Cvetka. Tako je Cvetko završio ovosezonska županijska natjecanja bez poraza, apsolutno dominantno i uvjerljivo.

Share

Related Posts

ZABOK DOBIO JOŠ JEDNOG PRVOLIGAŠA

ZABOK DOBIO JOŠ JEDNOG PRVOLIGAŠA

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Obavezna polja su označena s *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*